tiistai 2. helmikuuta 2016

OC Harharetki Ladies

Viime tilannepäivityksestä on taas pieni hetki aikaa. Toisaalta viimeiset pari kuukautta on menty aika rauhallisissa merkeissä ja tiimin jäsenet ovat tahoillaan keskittyneet peruskunnon kohottamiseen. Kun hiihtokelit joskus loppuvat, on porukalla tarkoitus aloittaa armoton nousumetrien metsästys ja valmistautuminen tulevan kauden päätavoitetta varten, mutta päivitellään näistä aiheista sitten keväämällä. 

Sitten se kevään uskomattomin uutinen (tätä ei todellakaan osattu odottaa...)! OC Harharetken alajaosto Ladies näki päivän valon, kun normaalisti juoksuleskien rooleissa viihtyvät paremmat puoliskot ottivat ja ilmoittautuvat Bodom Trail tapahtumaan. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Harharetken edustus helatorstaina Espoossa on 6+2. Nyt jäädään odottamaan ja seuraamaan kuinka alajaoston jäsenten kuntokäyrä kääntyy nousuu. Lisäksi toivotaan luontoäidiltä helatorstaille vähintään yhtä märkää keliä, kuin viime vuonna, jotta Ladies saa todellisen kasteen polkujuoksun saloihin!

Lisäksi voidaan taas ilolla ilmoittaa, että Harharetki on myös ilmoitettu Lappee-Jukolaan puolustamaan viime kesänä hankittua lähtöruutuaan. Joukkue on kokenut pieniä muutoksia viime vuodesta ja joukkoon on saatu kaksi Jukolaneitsyttä.

P.S. Movescount käyttäjät voivat käydä vakoilemmassa OC Harharetken treenejä ja tilastoja suoraan tiedon alkulähteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti